Datorservice hemma hos dig - 295 kronor

10 november 2015
Kommentarer 0
Kategori Bloggen
10 november 2015, Kommentarer 0

Datorservice hemma hos dig – 295 kronor

Tycker du det är dyrt att få datorn fixad? Tycker du det är krångligt att ta med dig allting till en verkstad? Vill du att det ska gå snabbt? Vi ger våra kunder ett pris på 295 kronor. Då ingår 1 hel timma datorservice, vi kommer hem till dig och hjälper på plats och vi försöker lösa det direkt. Efter en timma kostar det endast 5 kronor per minut. Vi kan hämta & lämna din dator fall det inte går att lösa hemma hos dig, för endast 99 kronor.

Det startade egentligen som ett intressant skolprojekt. Killen som hängde vid poolen en varm sommardag sa – ”det borde finnas datorexperter som kommer hem när datorn är på väg ut genom fönstret”. Ja, det var då det började! Vi gick på mässa för att visa affärsidén. Vi fick en hel sida för oss själva i tidningen, eftersom vi var mest intressanta, antar jag.

Det började ringa i telefonen och jag visste inte om det var kompisen eller en kund som ringde. Därför svarade jag alltid ”Du har kommit till datorservice, hur kan jag hjälpa dig?”. Vi fick en hel del pengar, återkommande kunder och ett bra betyg av skolan.

När skolan tog slut och verksamheten lades ner glömde vi bort att det faktiskt kunde bli vår framtid. Nu efter några år har vi återigen startat upp verksamheten för att fortsätta med det vi borde fortsatt med. En enkel affärsidé, datorservice hemma hos kund för ett lägre pris än vad det kostar för kund att lämna datorn hos en verkstad. Självklart erbjuder vi även det, om kund känner att det är enklare.

Har du något problem med datorn, skrivaren, nätverket, mobilen eller något annat? Tveka inte, fråga oss först, vi vill och kan hjälpa dig!

Bästa hälsningar från,
Datormekaniker i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *